H-6765 Csengele, Kiskunmajsai út 125.
info@vetterhungary.hu
+36 62 586 586
A paprikát nevezhetjük a magyar „nemzeti zöldségnek”, amelyet szeretünk minden színben, ízben, édesen, csípősen, grillezve, töltve, és fűszerként is.
Amerikából történő áthozatala után nélkülözhetetlenné vált a magyar konyhában. Június elejétől október végéig tudunk szállítani naponta több kamion friss paprikát, az igényeknek megfelelő csomagolásban. Nagy figyelmet fordítunk a termékbiztonságra, ezért ültetvényeinken preferáljuk a biológiai növényvédelem alkalmazását. Így a régi kémiai eszközöket felváltották a hasznos rovarok, és védőhálók.
Lecsó
Daraboljon fel közepes méretűre 1 kg vegyes paprikát, 2-3 hagymát, 2 paradicsomot, 2-3 szál füstölt kolbászt. Pirítsa meg a hagymát és a kolbászt olajban, majd tegye hozzá a paprikát és a paradicsomot, és lassú tűzön főzze kb. 30 percig. Fűszerezze sóval, borssal, cukorral, ízlés szerint csípős paprikával, chilivel, cayenne-borssal. Sós krumplival, vagy friss fehér kenyérrel tálalhatjuk.
+36 62 586-586