Termékek

Spárga

Kezdetben 7 ha spárgaültetvényünk volt, de a nemes zöldség iránti szeretetünk Magyarország legnagyobb spárgatermelőjévé tett minket.  A spárga iránti szeretetünknek és odaadásunknak köszönhetjük Európa szerte kialakult jó hírnevünket. A termelés, a feldolgozás és a csomagolás során ügyelünk a részletekre, amely a termékeken látható és főleg ízlelhető.

Paprika

A paprikát nevezhetjük a magyar „nemzeti zöldségnek”, amelyet szeretünk minden színben, ízben, édesen, csípősen, grillezve, töltve, és fűszerként is. Amerikából történő áthozatala után nélkülözhetetlenné vált a magyar konyhában.  Június elejétől október végéig tudunk szállítani naponta több kamion friss paprikát, az igényeknek megfelelő csomagolásban. Nagy figyelmet fordítunk a termékbiztonságra, ezért ültetvényeinken preferáljuk a biológiai növényvédelem alkalmazását. Így a régi kémiai eszközöket felváltották a hasznos rovarok, és védőhálók.

Szilva

Új fajták uralkodnak a fajtakínálatunkban (Top First, Top Taste, Top Hit, Haroma és Presenta), amelyek elsősorban friss fogyasztásra valók kiváló ízükből és gyümölcsméretükből adódóan.